SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Musiikin ja runouden online-festivaali Kohti Viipuria: Gaalakonsertti

28.8.2021

Neljästoista musiikin ja runouden festivaali Kohti Viipuria toteutuu verkkotapahtumana 21.-28. elokuuta 2021. Festivaalin konsertit esitetään suorana lähetyksenä Suomen Pietarin instituutin Youtube-kanavalla и Facebook-tiilillä.

Kohti Viipuria -festivaalin tehtävänä on kansainvälisten kulttuuriperinteiden ja Karjalankannaksen ainutlaatuisen luovan ympäristön vaaliminen ja henkiin herättäminen. Festivaalin ohjelmisto huomioi merkittävien säveltäjien, runoilijoiden ja taiteilijoiden vuosipäivät tuoden esiin etenkin heitä, joiden elämään ja tuotantoon Karjalankannas on vaikuttanut.

Suorat konserttilähetykset toteutetaan Terijoen musiikkikoulusta, Repinin Penaty-huvilan museosta, Viipurin Pietari-Paavalin kirkosta ja Alvar Aallon kirjastosta Viipurissa.

28 elokuuta klo 15.00 on gaalakonsertti, tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.