SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Korkeakoulutus Suomessa: kandidaatin tutkinto englanniksi

2.9.2021

Хотите поступить в университет в Финляндии, учиться на английском языке и получить европейский диплом о высшем образовании? – Мы рады пригласить вас на семинар образовательного центра «Ай Класс» 2 сентября в Доме Финляндии!

Организаторы лично ответят на все ваши вопросы по образованию в Финляндии и поступлению на программы бакалавриата на английском языке. Добро пожаловать!

Участие бесплатное по предварительной регистрации на сайте: www.iclass-news.ru/applytofinland

Дата и время: 2 сентября в 18:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.