SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Korkeakoulutus Suomessa: kandidaatin tutkinto englanniksi

2.9.2021

Хотите поступить в университет в Финляндии, учиться на английском языке и получить европейский диплом о высшем образовании? – Мы рады пригласить вас на семинар образовательного центра «Ай Класс» 2 сентября в Доме Финляндии!

Организаторы лично ответят на все ваши вопросы по образованию в Финляндии и поступлению на программы бакалавриата на английском языке. Добро пожаловать!

Участие бесплатное по предварительной регистрации на сайте: www.iclass-news.ru/applytofinland

Дата и время: 2 сентября в 18:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.