SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Klubi: Puheenjohtajien pöytä

8.9.2021

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin puheenjohtajien pöytä luo katsauksen Venäjän ajankohtaiseen taloustilanteeseen ja pohtii Venäjän-kaupan haasteita.

Keskustelussa mukana SVKK:n hallituksen puheenjohtaja, Ilkka Salonen, SVKK:n hallituksen varapuheenjohtaja, Mikael Pentikäinen (Suomen Yrittäjät ry), SVKK:n hallituksen varapuheenjohtaja, Mona Grannenfelt (Nanten Group), ja SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen

Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 1.9.2021

Päivä ja aika: 8.9. klo 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.