SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Klubi: Puheenjohtajien pöytä

8.9.2021

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin puheenjohtajien pöytä luo katsauksen Venäjän ajankohtaiseen taloustilanteeseen ja pohtii Venäjän-kaupan haasteita.

Keskustelussa mukana SVKK:n hallituksen puheenjohtaja, Ilkka Salonen, SVKK:n hallituksen varapuheenjohtaja, Mikael Pentikäinen (Suomen Yrittäjät ry), SVKK:n hallituksen varapuheenjohtaja, Mona Grannenfelt (Nanten Group), ja SVKK:n toimitusjohtaja Jaana Rekolainen

Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 1.9.2021

Päivä ja aika: 8.9. klo 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.