SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #35

30.08.2021

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Yritys edustaa Lehto Groupia, joka lukeutuu Suomen suurempiin rakennusyhtiöihin. Lisäksi Green Group tarjoaa tontteja liiketilojen ja asuntoalueiden rakentamiseen sekä Venäjällä että Suomessa.
 
Toivotamme koko yhteisömme puolesta Green Groupin lämpimästi tervetulleeksi Suomi-Taloon!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

IClass Education Centre järjestää Suomi-Talossa seminaarin suomalaisesta korkeakoulutuksesta, lämpimästi tervetuloa!

Haluamme kutsua teidät kauppakamarin tapahtumaan, joka luo katsauksen Venäjän ajankohtaiseen taloustilanteeseen ja pohtii Venäjän-kaupan haasteita. Ilmoittauduthan viimeistään 1.9.2021

Meillä on ilo jakaa Good News from Finland -sivut, jonne on koottu mielenkiintoisia uutisia suomalaisesta liike-elämästä ja innovaatioista. Käy tutustumassa!
JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]