SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #35

30.08.2021

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Yritys edustaa Lehto Groupia, joka lukeutuu Suomen suurempiin rakennusyhtiöihin. Lisäksi Green Group tarjoaa tontteja liiketilojen ja asuntoalueiden rakentamiseen sekä Venäjällä että Suomessa.
 
Toivotamme koko yhteisömme puolesta Green Groupin lämpimästi tervetulleeksi Suomi-Taloon!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

IClass Education Centre järjestää Suomi-Talossa seminaarin suomalaisesta korkeakoulutuksesta, lämpimästi tervetuloa!

Haluamme kutsua teidät kauppakamarin tapahtumaan, joka luo katsauksen Venäjän ajankohtaiseen taloustilanteeseen ja pohtii Venäjän-kaupan haasteita. Ilmoittauduthan viimeistään 1.9.2021

Meillä on ilo jakaa Good News from Finland -sivut, jonne on koottu mielenkiintoisia uutisia suomalaisesta liike-elämästä ja innovaatioista. Käy tutustumassa!
JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.