SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) «Переход к экономике замкнутого цикла: опыт Северных стран» | Недели Северных стран

10.9.2021

Вот уже десять лет фестиваль «Недели Северных стран» объединяет тему добрососедских отношений, и воплощает в жизнь свою главную идею — чем больше мы знаем про своих соседей, про их историческое и культурное наследие, про современные достижения и образ жизни, семейные традиции и человеческие ценности, тем проще мы находим язык взаимопонимания.

Фестиваль открывают онлайн-трансляцией конференции «Переход к экономике замкнутого цикла: опыт Северных стран», на которой участники обсудят лучшие практики Северных стран и России для развития циклической экономики.

Дата и время: 10 сентября в 10:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.