SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) «Переход к экономике замкнутого цикла: опыт Северных стран» | Недели Северных стран

10.9.2021

Вот уже десять лет фестиваль «Недели Северных стран» объединяет тему добрососедских отношений, и воплощает в жизнь свою главную идею — чем больше мы знаем про своих соседей, про их историческое и культурное наследие, про современные достижения и образ жизни, семейные традиции и человеческие ценности, тем проще мы находим язык взаимопонимания.

Фестиваль открывают онлайн-трансляцией конференции «Переход к экономике замкнутого цикла: опыт Северных стран», на которой участники обсудят лучшие практики Северных стран и России для развития циклической экономики.

Дата и время: 10 сентября в 10:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.