SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Muutoksia Pietarin Suomi-Talo Oy:n hallituksessa

08.09.21

Pietarin Suomi-Talo Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty liiketoimintajohtaja Kari Asiala. Hallituksen uudeksi jäseneksi on nimitetty Suomi-Talon johtajana aiemmin toiminut Sirpa Sara-aho. Kolmihenkisessä hallituksessa jatkaa Governia Oy:n talouspäällikkö, HT-tilintarkastaja, HHJ Miki Lehtomäki. Suomi-Talon johtajana toimii elokuussa tehtävässään aloittanut Satu Oksanen. 

Sekä Karilla että Sirpalla on vankka osaaminen kiinteistöalalta ja kumpikin tuntee hyvin myös Venäjän liiketoimintaympäristönä. Sirpa tuntee lisäksi erinomaisesti Pietarin Suomi-Talon johtaessaan taloa menestyksekkäästi 2019-2021.

”Uskon, että Pietarin Suomi-Talon uusi johtaja ja uusi hallituskokoonpano vahvistavat taloa sen tavoitteiden saavuttamisessa. Suomi-Talo tarjoaa erinomaisen kumppaniverkoston ja toimitilat niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen käyttöön aivan kaupungin ydinkeskustassa ja siten rajojen jälleen avautuessa helpon ja vaivattoman kohtaamispaikan Pietarissa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Kari Asiala.

Tutustu Pietarin Suomi Talo Oy:n hallituksen jäsenten kattavaan kokemuukseen:

Kari Asiala: https://www.linkedin.com/in/kari-asiala-67517465/

Sirpa Sara-aho: https://www.linkedin.com/in/sirpa-sara-aho-58a029a/

Miki Lehtomäki: https://www.linkedin.com/in/mikilehtomaki/JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.