SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Muutoksia Pietarin Suomi-Talo Oy:n hallituksessa

08.09.21

Pietarin Suomi-Talo Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty liiketoimintajohtaja Kari Asiala. Hallituksen uudeksi jäseneksi on nimitetty Suomi-Talon johtajana aiemmin toiminut Sirpa Sara-aho. Kolmihenkisessä hallituksessa jatkaa Governia Oy:n talouspäällikkö, HT-tilintarkastaja, HHJ Miki Lehtomäki. Suomi-Talon johtajana toimii elokuussa tehtävässään aloittanut Satu Oksanen. 

Sekä Karilla että Sirpalla on vankka osaaminen kiinteistöalalta ja kumpikin tuntee hyvin myös Venäjän liiketoimintaympäristönä. Sirpa tuntee lisäksi erinomaisesti Pietarin Suomi-Talon johtaessaan taloa menestyksekkäästi 2019-2021.

”Uskon, että Pietarin Suomi-Talon uusi johtaja ja uusi hallituskokoonpano vahvistavat taloa sen tavoitteiden saavuttamisessa. Suomi-Talo tarjoaa erinomaisen kumppaniverkoston ja toimitilat niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen käyttöön aivan kaupungin ydinkeskustassa ja siten rajojen jälleen avautuessa helpon ja vaivattoman kohtaamispaikan Pietarissa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Kari Asiala.

Tutustu Pietarin Suomi Talo Oy:n hallituksen jäsenten kattavaan kokemuukseen:

Kari Asiala: https://www.linkedin.com/in/kari-asiala-67517465/

Sirpa Sara-aho: https://www.linkedin.com/in/sirpa-sara-aho-58a029a/

Miki Lehtomäki: https://www.linkedin.com/in/mikilehtomaki/JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.