SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Muutoksia Pietarin Suomi-Talo Oy:n hallituksessa

08.09.21

Pietarin Suomi-Talo Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty liiketoimintajohtaja Kari Asiala. Hallituksen uudeksi jäseneksi on nimitetty Suomi-Talon johtajana aiemmin toiminut Sirpa Sara-aho. Kolmihenkisessä hallituksessa jatkaa Governia Oy:n talouspäällikkö, HT-tilintarkastaja, HHJ Miki Lehtomäki. Suomi-Talon johtajana toimii elokuussa tehtävässään aloittanut Satu Oksanen. 

Sekä Karilla että Sirpalla on vankka osaaminen kiinteistöalalta ja kumpikin tuntee hyvin myös Venäjän liiketoimintaympäristönä. Sirpa tuntee lisäksi erinomaisesti Pietarin Suomi-Talon johtaessaan taloa menestyksekkäästi 2019-2021.

”Uskon, että Pietarin Suomi-Talon uusi johtaja ja uusi hallituskokoonpano vahvistavat taloa sen tavoitteiden saavuttamisessa. Suomi-Talo tarjoaa erinomaisen kumppaniverkoston ja toimitilat niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen käyttöön aivan kaupungin ydinkeskustassa ja siten rajojen jälleen avautuessa helpon ja vaivattoman kohtaamispaikan Pietarissa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Kari Asiala.

Tutustu Pietarin Suomi Talo Oy:n hallituksen jäsenten kattavaan kokemuukseen:

Kari Asiala: https://www.linkedin.com/in/kari-asiala-67517465/

Sirpa Sara-aho: https://www.linkedin.com/in/sirpa-sara-aho-58a029a/

Miki Lehtomäki: https://www.linkedin.com/in/mikilehtomaki/JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]