SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Ensimmäinen ja ainoa Suomen ja Venäjän väliseen kauppaan ja talouteen keskittynyt podcast-sarja on nyt kuunneltavissa kokonaan

10.09.2021

Joko olet kuunnellut Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Ruplan kurssi -podcast-sarjaa? Sarjaan kuuluu viisi podcast-jaksoa, joissa esiintyi 14 vierasta – kaikki Suomen ja Venäjän välisen kaupan ja talouden huippuosaajia. Jokaisessa jaksossa on myös kiitelty Soitto Venäjälle -osio, jossa otetaan suora yhteys Moskovaan, Pietariin ja Pihkovaan.

Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula sekä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä ja toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Podcastin ensimmäisessä, ja samalla sarjan suosituimmassa jaksossa teemana on Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät. Studiossa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen ja Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula. Jakson Soitto Venäjälle -osiossa keskustellaan East Officen Moskovan toimiston päällikön Jari Jumpposen kanssa.

Yli 30 vuoden ajan Venäjän muutosta ja kehitystä seurannut Elisa Markula antaa 3 tärkeää vinkkiä Venäjällä menestymiseen:

1. Yrityksen etabloituminen Venäjän markkinoille vaatii panostusta brändin rakentamiseen, jotta yritys tulisi tutuksi tavallisille kuluttajille.

2. Organisaation keskittäminen ja panostaminen on Venäjällä tärkeää. Sisäiseltä viestinnältä vaaditaan paljon: palautteen antamisen ja työodotusten asettamisen merkitys kasvaa tavoitekeskeisessä työympäristössä.

3. Tuonninkorvauspolitiikka ja sanktiot voivat tuoda haasteita, jos tuotantoon tarvittavia raaka-aineita joudutaan tuomaan rajojen yli. Äkkinäisiin muutoksiin on varauduttava.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]