SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Ensimmäinen ja ainoa Suomen ja Venäjän väliseen kauppaan ja talouteen keskittynyt podcast-sarja on nyt kuunneltavissa kokonaan

10.09.2021

Joko olet kuunnellut Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Ruplan kurssi -podcast-sarjaa? Sarjaan kuuluu viisi podcast-jaksoa, joissa esiintyi 14 vierasta – kaikki Suomen ja Venäjän välisen kaupan ja talouden huippuosaajia. Jokaisessa jaksossa on myös kiitelty Soitto Venäjälle -osio, jossa otetaan suora yhteys Moskovaan, Pietariin ja Pihkovaan.

Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula sekä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä ja toimitusjohtaja Jaana Rekolainen.

Podcastin ensimmäisessä, ja samalla sarjan suosituimmassa jaksossa teemana on Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät. Studiossa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen ja Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula. Jakson Soitto Venäjälle -osiossa keskustellaan East Officen Moskovan toimiston päällikön Jari Jumpposen kanssa.

Yli 30 vuoden ajan Venäjän muutosta ja kehitystä seurannut Elisa Markula antaa 3 tärkeää vinkkiä Venäjällä menestymiseen:

1. Yrityksen etabloituminen Venäjän markkinoille vaatii panostusta brändin rakentamiseen, jotta yritys tulisi tutuksi tavallisille kuluttajille.

2. Organisaation keskittäminen ja panostaminen on Venäjällä tärkeää. Sisäiseltä viestinnältä vaaditaan paljon: palautteen antamisen ja työodotusten asettamisen merkitys kasvaa tavoitekeskeisessä työympäristössä.

3. Tuonninkorvauspolitiikka ja sanktiot voivat tuoda haasteita, jos tuotantoon tarvittavia raaka-aineita joudutaan tuomaan rajojen yli. Äkkinäisiin muutoksiin on varauduttava.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.