SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #37

13.09.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Kahvikupin ääressä vaihdamme kuulumiset vuokralaistemme kesken ja kuulemme lyhyen luennon korutalo Fabergélla työskennelleistä suomalaisista mestareista – mm. keisarillisen kokoelman arvokkaimman taide-esineen suunnittelija Alma Pihlistä sekä Henrik Wigströmistä, joka yleni Fabergén johdolla mestariksi ja osallistui muun muassa keisariperheen pääsiäismunien valmistamiseen.

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Osana Pohjoismaiset viikot -festivaalia järjestetään näyttely, jonka teokset tarkastelevat älykkäitä ratkaisuja, tuotesuunnittelua ja kestävää muotia. Näyttely on esillä 10. lokakuuta asti, vapaa pääsy.

Vuokralaisemme Nordic School järjestää webinaarin Aalto yliopiston opinto-ohjelmista ja mahdollisuuksista.

Helsinki Centre yhteistyössä NewCo Helsingin ja Helsinki Business Hubin kanssa vastaanottaa 20. syyskuuhun asti hakemuksia Finlanding 2021 -ohjelmaan, joka tarjoaa mahdollisuuksia venäläisille teknologiayrityksille Eurooppa-markkinoille pääsyyn Suomen kautta.

Uutisten loppuun lisäämme jälleen viikonloppuvinkki -osion, jonka yhteydessä kerromme Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä, tulevista tapahtumista ja muista suosituksista.

Viikkouutisten teemaa mukaillen, haluaisimme tällä kertaa vinkata teille valloittavasta Faberge-museosta, josta löytyy maailman laajin Carl Fabergén pääsiäismunien kokoelma. Museo toimii Fontanka-joen rannalla sijaitsevassa Shuvalovin palatsissa.

Lisäksi museossa järjestetään väliaikaisia näyttelyitä, ja 13. lokakuuta lähtien on tulossa Salvador Dalin näyttely.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.