SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #37

13.09.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Kahvikupin ääressä vaihdamme kuulumiset vuokralaistemme kesken ja kuulemme lyhyen luennon korutalo Fabergélla työskennelleistä suomalaisista mestareista – mm. keisarillisen kokoelman arvokkaimman taide-esineen suunnittelija Alma Pihlistä sekä Henrik Wigströmistä, joka yleni Fabergén johdolla mestariksi ja osallistui muun muassa keisariperheen pääsiäismunien valmistamiseen.

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Osana Pohjoismaiset viikot -festivaalia järjestetään näyttely, jonka teokset tarkastelevat älykkäitä ratkaisuja, tuotesuunnittelua ja kestävää muotia. Näyttely on esillä 10. lokakuuta asti, vapaa pääsy.

Vuokralaisemme Nordic School järjestää webinaarin Aalto yliopiston opinto-ohjelmista ja mahdollisuuksista.

Helsinki Centre yhteistyössä NewCo Helsingin ja Helsinki Business Hubin kanssa vastaanottaa 20. syyskuuhun asti hakemuksia Finlanding 2021 -ohjelmaan, joka tarjoaa mahdollisuuksia venäläisille teknologiayrityksille Eurooppa-markkinoille pääsyyn Suomen kautta.

Uutisten loppuun lisäämme jälleen viikonloppuvinkki -osion, jonka yhteydessä kerromme Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä, tulevista tapahtumista ja muista suosituksista.

Viikkouutisten teemaa mukaillen, haluaisimme tällä kertaa vinkata teille valloittavasta Faberge-museosta, josta löytyy maailman laajin Carl Fabergén pääsiäismunien kokoelma. Museo toimii Fontanka-joen rannalla sijaitsevassa Shuvalovin palatsissa.

Lisäksi museossa järjestetään väliaikaisia näyttelyitä, ja 13. lokakuuta lähtien on tulossa Salvador Dalin näyttely.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]