SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: EU:n ja USA:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet

21.9.2021

Pakoteympäristössä toimiminen haastaa yritykset seuraamaan muuttuvaa ympäristöä jatkuvasti. Tässä koulutuksessa päivität tietosi Venäjän-kaupan pakotteiden ja vastatoimien tilanteesta ja miten ne voivat vaikuttaa liiketoimintaan. Ohjelmassa on mukana myös päivitys Valko-Venäjään kohdistuvista pakotteista.

Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv.

Päivä ja aika: 21.9. klo 10-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.