SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: EU:n ja USA:n pakotteet ja Venäjän vastatoimet

21.9.2021

Pakoteympäristössä toimiminen haastaa yritykset seuraamaan muuttuvaa ympäristöä jatkuvasti. Tässä koulutuksessa päivität tietosi Venäjän-kaupan pakotteiden ja vastatoimien tilanteesta ja miten ne voivat vaikuttaa liiketoimintaan. Ohjelmassa on mukana myös päivitys Valko-Venäjään kohdistuvista pakotteista.

Tilaisuus on maksuton SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv.

Päivä ja aika: 21.9. klo 10-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]