SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Export Maker lanseerasi Suomi vientituloksiin -kansainvälistymiskilpailun

20.09.21

Suomi vientituloksiin on Export Makerin kansainvälistymiskilpailu kunnianhimoisille yrityksille. Ilmoita yrityksesi mukaan 31.10. mennessä.

Export Maker on uudistanut brändiä ja asettanut uuden mission "jonain päivänä Suomi vie enemmän kuin tuo". Uudistuksen kunniaksi Export Maker käynnistää kansainvälistymiskilpailun, jonka voittajayritykselle on luvassa kansainvälistymisprojekti täysin ilmaiseksi. Voittajan lisäksi Export Maker tarjoaa kolmelle muulle potentiaaliselle suomalaisyritykselle kv-asiantuntijapäivän, mihin tahansa kv-asiaan liittyen.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki kansainvälistymisestä kiinnostuneet yritykset koosta riippumatta. Export Makerin kansainvälisen kaupan asiantuntijoista koottu raati valitsee hakijoiden joukosta potentiaalisimman yrityksen, jolle toteuttaa kansainvälistymisprojektin. Voittajayritykselle luodaan ensin kansainvälistymisstrategia, jonka pohjalta validoidaan markkina, johon kansainvälistymisprojekti toteutetaan.

Kilpailuun voi osallistua 31.10. asti.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.