SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomi-Talon aamukahvit

22.9.2021

Syksyn ensimmäiset vuokralaistemme aamukahvit pidetään 22. syyskuuta klo 9.30! Järjestämme pienimuotoisen tilaisuuden, jolla käynnistämme perinteen kokoontua jälleen säännöllisesti yhteen.

Kahvikupin ääressä vaihdamme kuulumiset ja kuulemme lyhyen luennon korutalo Fabergélla työskennelleistä suomalaisista mestareista – muun muassa keisarillisen kokoelman arvokkaimman taide-esineen suunnittelija Alma Pihlistä sekä Henrik Wigströmistä, joka yleni Fabergén johdolla mestariksi ja osallistui keisariperheen pääsiäismunien valmistamiseen.

Lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.