SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomi-Talon aamukahvit

22.9.2021

Syksyn ensimmäiset vuokralaistemme aamukahvit pidetään 22. syyskuuta klo 9.30! Järjestämme pienimuotoisen tilaisuuden, jolla käynnistämme perinteen kokoontua jälleen säännöllisesti yhteen.

Kahvikupin ääressä vaihdamme kuulumiset ja kuulemme lyhyen luennon korutalo Fabergélla työskennelleistä suomalaisista mestareista – muun muassa keisarillisen kokoelman arvokkaimman taide-esineen suunnittelija Alma Pihlistä sekä Henrik Wigströmistä, joka yleni Fabergén johdolla mestariksi ja osallistui keisariperheen pääsiäismunien valmistamiseen.

Lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.