SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomi-Talon aamukahvit

22.9.2021

Syksyn ensimmäiset vuokralaistemme aamukahvit pidetään 22. syyskuuta klo 9.30! Järjestämme pienimuotoisen tilaisuuden, jolla käynnistämme perinteen kokoontua jälleen säännöllisesti yhteen.

Kahvikupin ääressä vaihdamme kuulumiset ja kuulemme lyhyen luennon korutalo Fabergélla työskennelleistä suomalaisista mestareista – muun muassa keisarillisen kokoelman arvokkaimman taide-esineen suunnittelija Alma Pihlistä sekä Henrik Wigströmistä, joka yleni Fabergén johdolla mestariksi ja osallistui keisariperheen pääsiäismunien valmistamiseen.

Lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.