SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #38

20.09.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Järjestämme jo ylihuomenna syksyn ensimmäisiä (offline!) aamukahveja, joiden vieraana on tuttu taidehistorioitsija ja Faberge -museon auktorisoitu opas Ekaterina Povalkina.

Aamukahvit pidetään kolmannen kerroksen Juhlasalissamme, nähdään pian!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Meillä on ilo kutsua teidät online-tapaamiseen, joka on järjestetty yhteistyössä Suomen Pietarin instituutin ja Suomen pääkonsulaatin kanssa Pohjoismaiset viikot -festivaalin puitteissa.  

Tilaisuus on omistettu ravintola Nollalle – jätteettömälle, eli zero waste -periaatteella toimivalle ravintolalle, joka yhdistää fine dining -tyylisen lähi- ja luomuruoan sekä kestävän kehityksen.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää heti alkuviikosta kaksi mielenkiintoista tapahtumaa, tervetuloa mukaan!

Joko olette kuunnelleet Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Ruplan kurssi -podcast-sarjaa? Sarjaan kuuluu viisi podcast-jaksoa, joissa esiintyi 14 vierasta – kaikki Suomen ja Venäjän välisen kaupan ja talouden huippuosaajia. Jokaisessa jaksossa on myös kiitelty Soitto Venäjälle -osio, jossa otetaan suora yhteys Moskovaan, Pietariin ja Pihkovaan.

Podcastin ensimmäisessä, ja samalla sarjan suosituimmassa jaksossa teemana on Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät. Studiossa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen ja Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula. Jakson Soitto Venäjälle -osiossa keskustellaan East Officen Moskovan toimiston päällikön Jari Jumpposen kanssa.

Animals -ravintolassa on Pohjoismaiset viikot -festivaalin ajan saatavilla erikoisruokalista, joka edustaa pohjoismaista keittiötä sekä siihen kiinteästi liittyviä satokausi-, paikallisuus- ja zero waste -tavoitteita. Iso suositus!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.