SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #38

20.09.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Järjestämme jo ylihuomenna syksyn ensimmäisiä (offline!) aamukahveja, joiden vieraana on tuttu taidehistorioitsija ja Faberge -museon auktorisoitu opas Ekaterina Povalkina.

Aamukahvit pidetään kolmannen kerroksen Juhlasalissamme, nähdään pian!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Meillä on ilo kutsua teidät online-tapaamiseen, joka on järjestetty yhteistyössä Suomen Pietarin instituutin ja Suomen pääkonsulaatin kanssa Pohjoismaiset viikot -festivaalin puitteissa.  

Tilaisuus on omistettu ravintola Nollalle – jätteettömälle, eli zero waste -periaatteella toimivalle ravintolalle, joka yhdistää fine dining -tyylisen lähi- ja luomuruoan sekä kestävän kehityksen.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää heti alkuviikosta kaksi mielenkiintoista tapahtumaa, tervetuloa mukaan!

Joko olette kuunnelleet Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Ruplan kurssi -podcast-sarjaa? Sarjaan kuuluu viisi podcast-jaksoa, joissa esiintyi 14 vierasta – kaikki Suomen ja Venäjän välisen kaupan ja talouden huippuosaajia. Jokaisessa jaksossa on myös kiitelty Soitto Venäjälle -osio, jossa otetaan suora yhteys Moskovaan, Pietariin ja Pihkovaan.

Podcastin ensimmäisessä, ja samalla sarjan suosituimmassa jaksossa teemana on Venäjän-kaupan mahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät. Studiossa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelän kanssa aiheesta ovat keskustelemassa kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen ja Tikkurilan toimitusjohtaja Elisa Markula. Jakson Soitto Venäjälle -osiossa keskustellaan East Officen Moskovan toimiston päällikön Jari Jumpposen kanssa.

Animals -ravintolassa on Pohjoismaiset viikot -festivaalin ajan saatavilla erikoisruokalista, joka edustaa pohjoismaista keittiötä sekä siihen kiinteästi liittyviä satokausi-, paikallisuus- ja zero waste -tavoitteita. Iso suositus!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.