SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

30.9.2021

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies.

Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but also gives new perspectives and tools for business. Used well, technology makes HR practices more efficient. Good HR practices maximize the benefits and minimize the problems.

The speakers of the training will give overview of HR technologies in Russia from the technical and legislative points of view and give useful advice on special requirements. Finnish company
already using HR technologies in Russia will share their experience.
The language of the event is English.

Date and time: 30.9.2021, 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.