SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

30.9.2021

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies.

Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but also gives new perspectives and tools for business. Used well, technology makes HR practices more efficient. Good HR practices maximize the benefits and minimize the problems.

The speakers of the training will give overview of HR technologies in Russia from the technical and legislative points of view and give useful advice on special requirements. Finnish company
already using HR technologies in Russia will share their experience.
The language of the event is English.

Date and time: 30.9.2021, 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.