SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Online Training: Two general directors in a Russian company – a solution during travel restrictions?

28.9.2021

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies.

From September 1, 2014, the company may have several sole executive bodies. They can exercise their powers both jointly and separately, the list of their powers is prescribed in the Charter. Could this model be of particular relevance during COVID-2019 pandemic and its effects? How to organize this and how to avoid obvious pitfalls?

Date and time: 28.9.2021, 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.