SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Online Training: Two general directors in a Russian company – a solution during travel restrictions?

28.9.2021

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies.

From September 1, 2014, the company may have several sole executive bodies. They can exercise their powers both jointly and separately, the list of their powers is prescribed in the Charter. Could this model be of particular relevance during COVID-2019 pandemic and its effects? How to organize this and how to avoid obvious pitfalls?

Date and time: 28.9.2021, 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.