SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #39

27.09.2021

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Jaamme tuttuun tapaan Suomalais-Venäläisen kauppakamarin tämän viikon tapahtumia. Ilmoittauduthan tapahtumiin tästä!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi online-luennolle, joka järjestetään Pohjoismaiset viikot -festivaalin puitteissa.  

Luennon pääsankarina on ympäristöratkaisujen edelläkävijä ja vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahti.

Vuokralaistemme Export Maker on uudistanut brändiä ja asettanut uuden mission "jonain päivänä Suomi vie enemmän kuin tuo". Uudistuksen kunniaksi Export Maker käynnisti kansainvälistymiskilpailun, jonka voittajayritykselle on luvassa kansainvälistymisprojekti täysin ilmaiseksi. Voittajan lisäksi Export Maker tarjoaa kolmelle muulle potentiaaliselle suomalaisyritykselle kv-asiantuntijapäivän, mihin tahansa kv-asiaan liittyen.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki kansainvälistymisestä kiinnostuneet yritykset koosta riippumatta. Voittajayritykselle luodaan ensin kansainvälistymisstrategia, jonka pohjalta validoidaan markkina, johon kansainvälistymisprojekti toteutetaan.

Kilpailuun voi osallistua 31.10. asti.

Uutisten loppuun lisäämme jälleen viikonloppuvinkki -osion, jonka yhteydessä kerromme Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä, tulevista tapahtumista ja muista suosituksista.

Perjantain iltana Tanskan kulttuuri-instituutissa järjestetään dokumenttielokuva «70/30» -näytös, jonka jälkeen keskustellaan ilmastoaktivistien roolista.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.