SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Team Finland -vierailu Jekaterinburgiin

4.10.2021

Ilmoittaudu mukaan Team Finland -vierailulle Jekaterinburgiin 4.–5.10.2021.

Jekaterinburg on yksi Venäjän huomattavimmista finanssi- ja liike-elämän keskuksista ja Venäjän kolmanneksi tärkein bisneskaupunki. Sverdlovskin alue on nykyaikainen liike-elämän keskittymä, jossa itä kohtaa lännen. Alue tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja tuotannon sijoittumiselle sekä hyviä yhteistyömahdollisuuksia paikallisten yritysten kanssa. Jekaterinburgissa valmistellaan parhaillaan vuoden 2023 universiadeja, mikä tarkoittaa käytännössä erilaisia massiivisia infrahankkeita. Alueella tarvitaan uusia ratkaisuja toimittajia teollisuusyrityksille, etenkin kaivosteollisuudelle. Myös jätehuollon erityisosaamiselle on selkeä tarve. Jekaterinburgissa toteutetaan myös erilaisia Älykäs kaupunki – ja Älykäs alue -hankkeita.

Tervetuloa mukaan

Päivä ja aika: 4-5.10.2021JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.