SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Team Finland -vierailu Jekaterinburgiin

4.10.2021

Ilmoittaudu mukaan Team Finland -vierailulle Jekaterinburgiin 4.–5.10.2021.

Jekaterinburg on yksi Venäjän huomattavimmista finanssi- ja liike-elämän keskuksista ja Venäjän kolmanneksi tärkein bisneskaupunki. Sverdlovskin alue on nykyaikainen liike-elämän keskittymä, jossa itä kohtaa lännen. Alue tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja tuotannon sijoittumiselle sekä hyviä yhteistyömahdollisuuksia paikallisten yritysten kanssa. Jekaterinburgissa valmistellaan parhaillaan vuoden 2023 universiadeja, mikä tarkoittaa käytännössä erilaisia massiivisia infrahankkeita. Alueella tarvitaan uusia ratkaisuja toimittajia teollisuusyrityksille, etenkin kaivosteollisuudelle. Myös jätehuollon erityisosaamiselle on selkeä tarve. Jekaterinburgissa toteutetaan myös erilaisia Älykäs kaupunki – ja Älykäs alue -hankkeita.

Tervetuloa mukaan

Päivä ja aika: 4-5.10.2021JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.