SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #40

04.10.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutuksissa on jälleen monta ajankohtaista teemaa  – katso syksyn koulutuskalenteri ja varaa paikkasi! Kauppakamarin jäsenyrityksille koulutukset ovat ilmaisia.

Elokuvateatteri Aurorassa järjestetään Pohjoismaisten elokuvien festivaali, jonka puitteissa näytetään viime vuosien parhaimpia elokuvia.

Ensimmäisen Future is Made in Finland -webinaarisarjan puitteissa järjestetään venäjänkielinen osio koulutuksesta Suomessa.

Uutisten loppuun lisäämme jälleen viikonloppuvinkki -osion, jonka yhteydessä kerromme Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä, tulevista tapahtumista ja muista suosituksista.

Pitkän remontin päättymisen kunniaksi Mayakovskaya -kirjastossa järjestään kierroksia ja luentoja. Tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.