SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #40

04.10.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutuksissa on jälleen monta ajankohtaista teemaa  – katso syksyn koulutuskalenteri ja varaa paikkasi! Kauppakamarin jäsenyrityksille koulutukset ovat ilmaisia.

Elokuvateatteri Aurorassa järjestetään Pohjoismaisten elokuvien festivaali, jonka puitteissa näytetään viime vuosien parhaimpia elokuvia.

Ensimmäisen Future is Made in Finland -webinaarisarjan puitteissa järjestetään venäjänkielinen osio koulutuksesta Suomessa.

Uutisten loppuun lisäämme jälleen viikonloppuvinkki -osion, jonka yhteydessä kerromme Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä, tulevista tapahtumista ja muista suosituksista.

Pitkän remontin päättymisen kunniaksi Mayakovskaya -kirjastossa järjestään kierroksia ja luentoja. Tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.