SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Tavaramerkin suojaaminen Venäjällä – miksi ja miten?

7.10.2021

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin koulutukseen, jossa kerrotaan tärkeitä käytännön vinkkejä tavaramerkin suojaamiseksi ja oikeuksien puolustamiseksi. Käytäntöjä havainnollistetaan mielenkiintoisten oikeustapausten avulla.

Tilaisuuden puhujina kuulemme Papula-Nevinpatin asiantuntijoita. Papula-Nevinpat on yksi Suomen suurimmista ja yksi Venäjän tunnetuimmista patentti-, malli- ja tavaramerkkitoimistoista.

Päivä ja aika: 7.10.2021 klo 10-12JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.