SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Tavaramerkin suojaaminen Venäjällä – miksi ja miten?

7.10.2021

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin koulutukseen, jossa kerrotaan tärkeitä käytännön vinkkejä tavaramerkin suojaamiseksi ja oikeuksien puolustamiseksi. Käytäntöjä havainnollistetaan mielenkiintoisten oikeustapausten avulla.

Tilaisuuden puhujina kuulemme Papula-Nevinpatin asiantuntijoita. Papula-Nevinpat on yksi Suomen suurimmista ja yksi Venäjän tunnetuimmista patentti-, malli- ja tavaramerkkitoimistoista.

Päivä ja aika: 7.10.2021 klo 10-12JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.