SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Tavaramerkin suojaaminen Venäjällä – miksi ja miten?

7.10.2021

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin koulutukseen, jossa kerrotaan tärkeitä käytännön vinkkejä tavaramerkin suojaamiseksi ja oikeuksien puolustamiseksi. Käytäntöjä havainnollistetaan mielenkiintoisten oikeustapausten avulla.

Tilaisuuden puhujina kuulemme Papula-Nevinpatin asiantuntijoita. Papula-Nevinpat on yksi Suomen suurimmista ja yksi Venäjän tunnetuimmista patentti-, malli- ja tavaramerkkitoimistoista.

Päivä ja aika: 7.10.2021 klo 10-12JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.