SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Venäjän-kaupan sopimukset kuntoon

5.10.2021

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämän koulutuksen avulla saat käytännönläheisiä työkaluja Venäjän-kaupan sopimusten laatimiseen ja varmistat, että käytössä olevat sopimuspohjat vastaavat tämän hetken suosituksia ja vaatimuksia. Koulutus on erinomainen starttipaketti Venäjän-kauppaa aloitteleville yrityksille ja kokeneille hyvä tapa päivittää tiedot ajan tasalle.

Koulutuksessa perehdytään sopimuksenteon kannalta keskeisiin asiakokonaisuuksiin ja siihen mihin erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota sopimuksia laadittaessa. Kouluttajana toimii kauppakamarin kokenut juristi Petri Kekki.

Päivä ja aika: 5.10.2021 klo 10-12JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.