SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Venäjän-kaupan sopimukset kuntoon

5.10.2021

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämän koulutuksen avulla saat käytännönläheisiä työkaluja Venäjän-kaupan sopimusten laatimiseen ja varmistat, että käytössä olevat sopimuspohjat vastaavat tämän hetken suosituksia ja vaatimuksia. Koulutus on erinomainen starttipaketti Venäjän-kauppaa aloitteleville yrityksille ja kokeneille hyvä tapa päivittää tiedot ajan tasalle.

Koulutuksessa perehdytään sopimuksenteon kannalta keskeisiin asiakokonaisuuksiin ja siihen mihin erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota sopimuksia laadittaessa. Kouluttajana toimii kauppakamarin kokenut juristi Petri Kekki.

Päivä ja aika: 5.10.2021 klo 10-12JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.