SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Pohjoismaisten elokuvien festivaali 6.‒10. lokakuuta

05.10.21

6.‒10. lokakuuta elokuvateatteri Avrorassa on nähtävillä pohjoismaisia dokumentti- ja fiktioelokuvia viime vuosilta. Elokuvanäytökset ovat osa Pohjoismaiset viikot -festivaalia.

Ohjelman avaa 6. lokakuuta kaksi suomalaista elokuvaa. Näin pilvet kuolevat (2021) -dokumentissa seurataan yhden ihmisen kunnianhimoisia pyrkimyksiä hallita ja muokata ilmastoa sekä valotetaan kyseisten toimien ilmi tuomia eettisiä ja ilmastollisia kysymyksiä. Elokuva Helene (2020) on puolestaan henkilökuva suomalaisesta taiteilijasta Helene Schjerfbeckistä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.