SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Pohjoismaisten elokuvien festivaali 6.‒10. lokakuuta

05.10.21

6.‒10. lokakuuta elokuvateatteri Avrorassa on nähtävillä pohjoismaisia dokumentti- ja fiktioelokuvia viime vuosilta. Elokuvanäytökset ovat osa Pohjoismaiset viikot -festivaalia.

Ohjelman avaa 6. lokakuuta kaksi suomalaista elokuvaa. Näin pilvet kuolevat (2021) -dokumentissa seurataan yhden ihmisen kunnianhimoisia pyrkimyksiä hallita ja muokata ilmastoa sekä valotetaan kyseisten toimien ilmi tuomia eettisiä ja ilmastollisia kysymyksiä. Elokuva Helene (2020) on puolestaan henkilökuva suomalaisesta taiteilijasta Helene Schjerfbeckistä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.