SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Pohjoismaisten elokuvien festivaali 6.‒10. lokakuuta

05.10.21

6.‒10. lokakuuta elokuvateatteri Avrorassa on nähtävillä pohjoismaisia dokumentti- ja fiktioelokuvia viime vuosilta. Elokuvanäytökset ovat osa Pohjoismaiset viikot -festivaalia.

Ohjelman avaa 6. lokakuuta kaksi suomalaista elokuvaa. Näin pilvet kuolevat (2021) -dokumentissa seurataan yhden ihmisen kunnianhimoisia pyrkimyksiä hallita ja muokata ilmastoa sekä valotetaan kyseisten toimien ilmi tuomia eettisiä ja ilmastollisia kysymyksiä. Elokuva Helene (2020) on puolestaan henkilökuva suomalaisesta taiteilijasta Helene Schjerfbeckistä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.