SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Dokumenttielokuvafestivaali Beat Weekend

12.10.2021

12.–20. lokakuuta Pietarissa järjestetään kansainvälinen dokumenttielokuvafestivaali Beat Weekend. Festivaalilla näytetään myös Virpi Suutarin dokumenttielokuva Aalto (Suomi, 2020).

Elokuva valottaa Aallon arkkitehtiperheen elämää ja työtä sekä ajattelua teosten taustalla. Dokumentissa henkilökohtainen historia kietoutuu tiukasti arkkitehtuuriin. Huomio kiinnittyy Alvarin ja Ainon lisäksi myös Elissaan, jonka kanssa Alvar Aalto meni naimisiin Ainon kuoleman jälkeen vuonna 1952.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.