SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Dokumenttielokuvafestivaali Beat Weekend

12.10.2021

12.–20. lokakuuta Pietarissa järjestetään kansainvälinen dokumenttielokuvafestivaali Beat Weekend. Festivaalilla näytetään myös Virpi Suutarin dokumenttielokuva Aalto (Suomi, 2020).

Elokuva valottaa Aallon arkkitehtiperheen elämää ja työtä sekä ajattelua teosten taustalla. Dokumentissa henkilökohtainen historia kietoutuu tiukasti arkkitehtuuriin. Huomio kiinnittyy Alvarin ja Ainon lisäksi myös Elissaan, jonka kanssa Alvar Aalto meni naimisiin Ainon kuoleman jälkeen vuonna 1952.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.