SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Dokumenttielokuvafestivaali Beat Weekend

12.10.2021

12.–20. lokakuuta Pietarissa järjestetään kansainvälinen dokumenttielokuvafestivaali Beat Weekend. Festivaalilla näytetään myös Virpi Suutarin dokumenttielokuva Aalto (Suomi, 2020).

Elokuva valottaa Aallon arkkitehtiperheen elämää ja työtä sekä ajattelua teosten taustalla. Dokumentissa henkilökohtainen historia kietoutuu tiukasti arkkitehtuuriin. Huomio kiinnittyy Alvarin ja Ainon lisäksi myös Elissaan, jonka kanssa Alvar Aalto meni naimisiin Ainon kuoleman jälkeen vuonna 1952.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.