SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #41

11.10.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään tänä vuonna 2. joulukuuta hotellissa Crowne Plaza St.Petersburg Airport.

Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, rakentaminen, terveysala ja metsäala. Kauppakamari toivottaa tervetulleiksi mukaan kaikki suomalaiset yritykset ja toimialat!

12.–20. lokakuuta Pietarissa järjestetään kansainvälinen dokumenttielokuvafestivaali, jonka puitteissa näytetään mm. vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen dokumenttielokuva Aalto. Elokuva kertoo arkkitehti Alvar ja Aino Aallosta sekä heidän teoksistaan ympäri maailmaa.

Näytökset toteutetaan Suomen Pietarin instituutin tukemana.

Alvar Aallon Viipurin kirjaston syntymäpäivän kunniaksi järjestetään valloittava hyväntekeväisyyskampanja yhdessä kukkakauppa Plants for Friends ja Vihreä Pietari -säätiön toimesta. 13 lokakuuta lukuiset kirjaston viherkasvit istutetaan muoviruukuista saviruukkuihin.

Tutustu muihin Vihreä Pietari -hankkeisiin tästä.

Uutisten loppuun lisäämme jälleen viikonloppuvinkki -osion, jonka yhteydessä kerromme Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä, tulevista tapahtumista ja muista suosituksista.

Tällä viikolla haluamme vinkata New Yorkista lähtöisin olevasta konseptista, maksuttomien aamiaisluentojen sarjasta, joka kokoaa yhteisön kerran kuukaudessa vaihtuvan teeman ääreen. Suosittelemme ehdottomasti seuraamaan Pietarin tapahtumia!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.