SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #41

11.10.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään tänä vuonna 2. joulukuuta hotellissa Crowne Plaza St.Petersburg Airport.

Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, rakentaminen, terveysala ja metsäala. Kauppakamari toivottaa tervetulleiksi mukaan kaikki suomalaiset yritykset ja toimialat!

12.–20. lokakuuta Pietarissa järjestetään kansainvälinen dokumenttielokuvafestivaali, jonka puitteissa näytetään mm. vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen dokumenttielokuva Aalto. Elokuva kertoo arkkitehti Alvar ja Aino Aallosta sekä heidän teoksistaan ympäri maailmaa.

Näytökset toteutetaan Suomen Pietarin instituutin tukemana.

Alvar Aallon Viipurin kirjaston syntymäpäivän kunniaksi järjestetään valloittava hyväntekeväisyyskampanja yhdessä kukkakauppa Plants for Friends ja Vihreä Pietari -säätiön toimesta. 13 lokakuuta lukuiset kirjaston viherkasvit istutetaan muoviruukuista saviruukkuihin.

Tutustu muihin Vihreä Pietari -hankkeisiin tästä.

Uutisten loppuun lisäämme jälleen viikonloppuvinkki -osion, jonka yhteydessä kerromme Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä, tulevista tapahtumista ja muista suosituksista.

Tällä viikolla haluamme vinkata New Yorkista lähtöisin olevasta konseptista, maksuttomien aamiaisluentojen sarjasta, joka kokoaa yhteisön kerran kuukaudessa vaihtuvan teeman ääreen. Suosittelemme ehdottomasti seuraamaan Pietarin tapahtumia!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

18.10.21

Suomi-Talon viikkokooste #42

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista. Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina.  Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Tämän […]


15.10.21

Suomen Pietarin instituutin keskustelukerho: jatkotaso

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.