SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Бизнес-Академия Хельсинки-центра: как НЕ стоит подавать заявку на программу Startup Permit

19.10.2021

Бизнес-Академия – это уникальная возможность узнать об открытии, ведении и развитии своего бизнеса в Финляндии.

Первый модуль будет посвящен тому, как не нужно подавать заявку на программу Startup Permit.

Обращаем внимание, что программа подходит только для инновационных и технологических стартапов.

Дата и время 19 октября в 14:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.