SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #42

18.10.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina. 

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.

Tämän viikon keskustelukerhon teemana on suomalainen elokuva.

Lumon parvekelasituksen ja -kaiteen yhdistelmä tarjoaa lukuisia arkkitehtorisia mahdollisuuksia. Tulevaisuuden julkisivut -webinaarin yhteydessä keskustellaan siitä, millainen on moderni, tämän päivän vaatimukset täyttävä parvekejulkisisvu, joka erottuu kaupunkikuvassa ja parantaa asumismukavuutta.

Webinaari on ennen kaikkea suunnattu arkkitehdeille, rakennuttajille ja suunnittelijoille.

Faberge -museossa avautui Salvador Dalin näyttely! Näyttelyssä on esitellä teoksia, jotka oli omistettu Galalle, taiteilijan puolisolle.

Näyttely on avoinna päivittäin aina 16. tammikuuta saakka.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.