SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #42

18.10.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Ensimmäinen istunto pidetään jo tämän viikon tiistaina. 

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.

Tämän viikon keskustelukerhon teemana on suomalainen elokuva.

Lumon parvekelasituksen ja -kaiteen yhdistelmä tarjoaa lukuisia arkkitehtorisia mahdollisuuksia. Tulevaisuuden julkisivut -webinaarin yhteydessä keskustellaan siitä, millainen on moderni, tämän päivän vaatimukset täyttävä parvekejulkisisvu, joka erottuu kaupunkikuvassa ja parantaa asumismukavuutta.

Webinaari on ennen kaikkea suunnattu arkkitehdeille, rakennuttajille ja suunnittelijoille.

Faberge -museossa avautui Salvador Dalin näyttely! Näyttelyssä on esitellä teoksia, jotka oli omistettu Galalle, taiteilijan puolisolle.

Näyttely on avoinna päivittäin aina 16. tammikuuta saakka.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

26.11.21

Finnish Business in St.Petersburg 2021

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 hotelli Crowne Plazassa (St. Petersburg Airport). Finnish Business tarjoaa yrityksellesi parasta näkyvyyttä ja loistavia mahdollisuuksia verkostoitua Suomen ja Venäjän liike-elämän päättäjien kanssa. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, rakentaminen, terveysala ja metsäala. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki suomalaiset yritykset ja toimialat. […]


26.11.21

Kaupunkiportaali Fontankan tutkimus: Suomalaisen liiketoiminnan johtajat 2021

Kaupunkiportaali Fontanka.ru kokosi yhteen “Finnish Business 2021” -projektin tulokset. Jo kuudennen kerran julkaistavassa rankingissa oli mukana yli 600 Venäjällä toimivaa suomalaisyritystä. Suurimpien suomalaisyritysten johtajat Venäjällä kokoontuivat Suomi-Taloon 25.11.2021. “Suomalaisen liiketoiminnan johtajat: rajat ja mahdollisuudet” -tapahtumaan. Osallistujien joukkoon kuuluivat muun muassa Suomalais-Venäjäläisen Kauppakamarin, Venäjän kaupan edustuston, East Office of Finnish industries Oy:n, Pietarin teolliisuus-, innovaatio- ja […]