SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Lumon PRO Webinar: Building Facades of the Future

21.10.2021

Lumon PRO Webinar is targeted at architects, developers, builders and designers across all countries.

This webinar will be the official launch of Lumon Glazing, a glazing system never seen before. The speakers of the event will be project developers Henry Nieuwenhuis and Mark De Graaf. They have a combined experience of more than 10 years, most of the time in the project business. That experience has given them a terrific opportunity to view and compare different living, design and building cultures throughout Canada.

Date and time: 21.10.2021, 17:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.