SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Lumon PRO Webinar: Building Facades of the Future

21.10.2021

Lumon PRO Webinar is targeted at architects, developers, builders and designers across all countries.

This webinar will be the official launch of Lumon Glazing, a glazing system never seen before. The speakers of the event will be project developers Henry Nieuwenhuis and Mark De Graaf. They have a combined experience of more than 10 years, most of the time in the project business. That experience has given them a terrific opportunity to view and compare different living, design and building cultures throughout Canada.

Date and time: 21.10.2021, 17:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.