SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Business mission of Finnish companies to Tver

27.10.2021

During this training, you will learn about best practices of remote leadership, remote selling in Russia and remote The Embassy of Finland, the Government of the Tver Region and the Finnish-Russian Chamber of Commerce invite you to take part in the Business mission of Finnish Companies to Tver. The event is intended for Finnish companies and official representatives interested in developing their business and increasing sales in the Tver region..

Tver is located 170 km from Moscow and 540 km from St. Petersburg. The Tver region is the largest region in the Central Federal District in terms of area (the area of ​​the region is 84,201 km²) with a population of 1,260.4 thousand people. Many international companies have located production in the Tver region, including 3 Finnish ones: Fodesco, Paroc, Paulig.

The main competitive advantages of the Tver region are developed industry, proximity to Moscow and its location on important transport routes. The main industries are mechanical engineering, metalworking and food processing. Several industrial parks are actively developing in the region.

The program includes B2B meetings with representatives of leading Tver companies, potential customers for you, negotiations with regional and city authorities, visits to Finnish companies in Tver.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.