SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #43

25.10.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Kokouksen puheenjohtajina toimivat Suomen puolelta alivaltiosihteeri Petri Peltonen, työ- ja elinkeinoministeriö ja Venäjän puolelta valtiosihteeri, taloudellisten ulkosuhteiden ja kansainvälisten suhteiden varaosastojohtaja Jevgeni Dridze. Kokous järjestetään yhdessä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin kanssa.

Pietarin valtiolliseen yliopistoon avattiin Venäjän ja EU-maiden yhteistyölle omistettu liikkuva valokuvanäyttely. Yhdessä-nimisessä näyttelyssä pääsee tutustumaan Venäjän ja EU:n maiden toteuttamien hankkeiden tuloksiin.

Quantum Critic sai alkuunsa aloitteesta luoda pitkäaikaisia suhteita ja edistää yhteistyötä kulttuuri-instituutioiden välillä Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa.

Loppuun jaamme perinteisesti suosituksia kaupungin mielenkiintoisista paikoista, näyttelyistä ja tulevista tapahtumista. Tällä kertaa haluaisimme vinkata teille Kirochnaya -kadulla sijaitsevasta luterilaisesta Pyhän Annan kirkosta, jonka historia on erittäin vaiherikas ja kiinnostava. Kirkon rakennus on jo itsessään ehdottomasti käymisen arvoinen, mutta tämän lisäksi kirkossa järjestetään jatkuvasti erilaisia tunnelmallisia konsertteja, näyttelyjä, elokuvanäytöksiä ja markkinoita.

Suositellaan seuraamaan tulevia tapahtumia Facebook-sivuilta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.