SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Talouskomission alainen Suomen ja Moskovan kaupungin välinen työryhmän kokous

29.10.2021

Tervetuloa Suomen ja Venäjän hallitustenvälisen talouskomission alaisen Suomen ja Moskovan välisen työryhmän seuraavan kokoukseen.

Kokouksen puheenjohtajina toimivat Suomen puolelta alivaltiosihteeri Petri Peltonen, työ- ja elinkeinoministeriö ja Venäjän puolelta valtiosihteeri, taloudellisten ulkosuhteiden ja kansainvälisten suhteiden varaosastojohtaja Jevgeni Dridze. Kokous järjestetään yhdessä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin kanssa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.