SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Visiona vastuullisempi Venäjä 2022

2.11.2021 /14:00

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin Visiona vastuullisempi Venäjä 2022 -tapahtumaan tiistaina 2.11.2021 Helsingissä sekä etäyhteyksin.

Tapahtumassa päästään seuraamaan yrityspaneelia, sekä kuullaan puheenvuoroja suomalaisilta asiantuntijoilta. Ajankohtaisina kärkiteemoina ovat vastuullinen liiketoiminta, kestävä kehitys ja ESG, jotka muuttavat myös Suomen ja Venäjän välistä kauppaa ja avaavat yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tilaisuus on avoin vain kauppakamarin jäsenille ja sidosryhmille sekä Ernest & Youngin asiakkaille ja kutsuvieraille.

Päivä ja aika: 2.11.2021 klo 14.00-17.00 HKIJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.