SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #44

01.11.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa jaamme blogikirjoituksia, sekä kerromme vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Kaikkialla maailmassa lokakuuta pidetään rintasyöpätietoisuuden kuukautena, ja Roosa nauhasta on tullut sen symboli.
 
Vuokralaisemme Clinic Helenan tiimissä työskentelee kokeneita ammattilaisia, jotka ovat omistautuneet rintasyövän hoidolle. Julkaisimme nettisivuillamme klinikan ylilääkäri, onkokirurgi Helena Puontin blogikirjoituksen, jossa hän kertoo sairauden ennaltaehkäisystä, varhaisesta toteamisesta ja hoidosta.

Tänä syksynä Helsinki Centren Business Academyn teemana on «työnteko virheiden parissa»; moduuleissa esitellään menneiden vuosien kokemuksia siitä, mitä yritystä ulkomaille viedessä EI kannata tehdä. Moduulit ovat ainutlaatuinen mahdollisuus oppia yrityksen perustamisesta, pyörittämisestä ja kehittämisestä Suomessa.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin tapahtumassa päästään seuraamaan yrityspaneelia, sekä kuullaan puheenvuoroja suomalaisilta asiantuntijoilta. Ajankohtaisina kärkiteemoina ovat vastuullinen liiketoiminta, kestävä kehitys ja ESG, jotka muuttavat myös Suomen ja Venäjän välistä kauppaa ja avaavat yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Sillä suurin osa paikoista on tällä viikossa kiinni, meillä on ilo suositella mielenkiintoisia luentoja online-formaatissa.

Uuden Hollannin Youtube-kanavalla on reilu kolmesataa luentoa, joita on pidetty saaren «Open Lecture Hallissa». Luennoilla käsitellään mitä erilaisempia teemoja, mukavia katseluhetkiä!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.