SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen kielen keskustelukerho aloittelijoille

3.11.2021 / 17:00-18:00

Suomen Pietarin instituutti toivottaa suomen kielen opiskelijat 3.11.2021 online-tapaamiseen, jossa päästään keskustelemaan suomeksi rennossa ilmapiirissä. Tapaamisen aiheena on suomalainen taide.

Keskustelukerho on tarkoitettu niille, jotka ovat opiskelleet suomen kieltä jo puoli vuotta tai vuoden, ja osaavat keskustella suomeksi yksinkertaisista aiheista.

Online-tapaamiseen 3.11.2021 klo 17:00-18:00 voi osallistua tietokoneelta tai puhelimelta. Tapaamiseen täytyy ilmoittautua, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Tunti ennen keskustelukerhon alkua ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-linkkin, jonka kautta tapaamiseen pääsee osallistumaan.

Päivä ja aika: 3.11.2021 / 17:00-18:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.