SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Klubi: Syksyn barometri

9.11.2021 / 9.00-10.30

Tervetuloa kuulemaan Venäjän-kaupan barometrin syksyn 2021 tutkimustulokset.

Tapahtuma järjestetään EK:n kokouskeskuksessa (Eteläranta 10, Helsinki) sekä etäyhteydellä. Ohjelmassa Venäjän-kaupan barometrin tulosten esittelyä (Jaana Rekolainen, SVKK) sekä kommentteja (Lenita Toivakka, Keskuskauppakamari & Vladislav Zabrodin, Capital Legal Services).

Paikan päälle mahtuu 30 osallistujaa (ilmoittauduthan viimeistään 2.11.2021). Etäosallistujana saat Teams- liittymislinkin sähköpostiisi viimeistään 8.11.

Päivä ja aika: 9.11.2021 klo 9.00-10.30 HKIJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.