SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Klubi: Syksyn barometri

9.11.2021 / 9.00-10.30

Tervetuloa kuulemaan Venäjän-kaupan barometrin syksyn 2021 tutkimustulokset.

Tapahtuma järjestetään EK:n kokouskeskuksessa (Eteläranta 10, Helsinki) sekä etäyhteydellä. Ohjelmassa Venäjän-kaupan barometrin tulosten esittelyä (Jaana Rekolainen, SVKK) sekä kommentteja (Lenita Toivakka, Keskuskauppakamari & Vladislav Zabrodin, Capital Legal Services).

Paikan päälle mahtuu 30 osallistujaa (ilmoittauduthan viimeistään 2.11.2021). Etäosallistujana saat Teams- liittymislinkin sähköpostiisi viimeistään 8.11.

Päivä ja aika: 9.11.2021 klo 9.00-10.30 HKIJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.