SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinaari: Kaikki, mikä rinnoista on hyvä tietää

10.11.2021 / 19:00 MSK

Tervetuloa Klinikka Helenan venäjänkieliseen webinaariin "Kaikki, mikä rinnoista on hyvä tietää" 10.11.2021 klo 19 (MSK).

Webinaarissa kerrotaan muun muassa siitä, minkä ikäisenä seulontaan kannattaa mennä ja mitä tutkimuksia tehdä, miten rintoja voi kuukausittain tutkia itse, ja minkälaisiin oireisiin kannattaa välittömästi kiinnittää huomiota.
Webinaarin pitävät Helena Klinikan ylilääkäri, syöpäkirurgi Helena Puonti ja Tunne rintasi -yhdistyksen edustajat.

Webinaariin voi ilmoittautua tapahtumasivulla. Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse osallistujille heti ilmoittautumisen jälkeen. Webinaari on venäjänkielinen, ja suomenkieliset osuudet käännetään venäjäksi.

Webinaariin ja Klinikka Helenaan voi tutustua lisää Facebookissa, Instagramissa ja VK-palvelussa, sekä klinikan nettisivuilla alla olevasta linkistä.

Päivä ja aika: 10.11.2021 / 19:00 (MSK)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.