SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Venla 2/2021: Satu Oksasen tavoitteena tehdä Suomi-Talosta laajasti tunnettu ja eläväinen yhteisö

09.11.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenlehti Venlan tuoreessa painoksessa esiteltiin Suomi-Talon tarjoamia mahdollisuuksia ja johtaja Satu Oksasen tulevaisuuden suunnitelmia.

Venla on SVKK:n jäsen- ja sidosryhmälehti, joka sisältää jäsenyritysten tuoreita Venäjän-kaupan kuulumisia ja menestystarinoita, ja jossa kerrotaan kauppakamarin menneistä ja tulevista tapahtumista.

Uudessa painoksessa Suomi-Talon johtaja Satu Oksanen iloitsi paluustaan Pietariin kahdeksan Suomessa vietetyn vuoden jälkeen, ja kertoi suunnitelmistaan talon uutena johtajana: "Tavoitteeni on johtaa taloa ja sen toimintaa siten, että kaikki sidosryhmämme hyötyvät kuulumisesta Suomi-Talon yhteisöön. Tärkeintä on asiakkaitemme - niin vuokralaisten kuin kokous- ja juhlatilojen käyttäjien tyytyväisyys tiloihin ja palveluihin. Haluan myös varmistaa ja syventää yhteistyön sujuvuutta keskeisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Suomi-Talon vahvan yhteisöllisyyden ylläpitäminen on myös agendalla."


Venlan tuorein digipainos 2/2021 on kauppakamarin jäsenten luettavissa alla olevasta linkistä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.