SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Venla 2/2021: Satu Oksasen tavoitteena tehdä Suomi-Talosta laajasti tunnettu ja eläväinen yhteisö

09.11.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenlehti Venlan tuoreessa painoksessa esiteltiin Suomi-Talon tarjoamia mahdollisuuksia ja johtaja Satu Oksasen tulevaisuuden suunnitelmia.

Venla on SVKK:n jäsen- ja sidosryhmälehti, joka sisältää jäsenyritysten tuoreita Venäjän-kaupan kuulumisia ja menestystarinoita, ja jossa kerrotaan kauppakamarin menneistä ja tulevista tapahtumista.

Uudessa painoksessa Suomi-Talon johtaja Satu Oksanen iloitsi paluustaan Pietariin kahdeksan Suomessa vietetyn vuoden jälkeen, ja kertoi suunnitelmistaan talon uutena johtajana: "Tavoitteeni on johtaa taloa ja sen toimintaa siten, että kaikki sidosryhmämme hyötyvät kuulumisesta Suomi-Talon yhteisöön. Tärkeintä on asiakkaitemme - niin vuokralaisten kuin kokous- ja juhlatilojen käyttäjien tyytyväisyys tiloihin ja palveluihin. Haluan myös varmistaa ja syventää yhteistyön sujuvuutta keskeisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Suomi-Talon vahvan yhteisöllisyyden ylläpitäminen on myös agendalla."


Venlan tuorein digipainos 2/2021 on kauppakamarin jäsenten luettavissa alla olevasta linkistä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.