SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalaisen elokuvan viikko: Verkkoluento ”Helene Schjerfbeck. Kuvia elämästä”

15.11.2021 / 18:00

Suomen Pietarin instituutti kutsuu kaikki kiinnostuneet verkkoluennolle "Helene Schjerfbeck. Kuvia elämästä" 15.11. klo 18.

Nykyään häntä kutsutaan ”Suomen Munchiksi” ja hänen näyttelynsä houkuttelevat suuria yleisömääriä. Pitkään ilmiömäinen taiteilija Helene Schjerfbeck oli kuitenkin tunnettu ainoastaan asiantuntijoiden keskuudessa.

Vallankumouksellinen ja avantgardistinen taiteilija pysyi kauan äänekkäämpien ja itsevarmempien aikalaismiesten varjossa. Tutustumme tähän kiehtovaan taiteilijaan Olga Khoroshilovan luennolla. Luennon kanssa samanaikaisesti järjestetään 32. Suomalaisen elokuvan viikko, jossa näytetään taiteilijasta kertova Helene-elokuva. Olga Khoroshilova on taidehistorian tohtori ja Pietarin teknologian ja designin valtionyliopiston apulaisprofessori, taide- ja pukuhistorioitsija.

Luennolle voi ilmoittautua alla olevasta linkistä tapahtuman sivuilla.

Päivä ja aika: 15.11.2021 / 18:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.