SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Business-Akatemia: Miten EI kannata rekisteröidä yritystä Suomeen

16.11.2021 / 14:00

Tervetuloa Helsinki-keskuksen Business-Akatemian kolmanteen online-moduuliin 16.11.2021 klo 14 alkaen.

Tänä syksynä Business-akatemian teemana on ”työnteko virheiden parissa”; moduuleissa esitellään menneiden vuosien kokemuksia siitä, mitä yritystä ulkomaille viedessä EI kannata tehdä. Moduulit ovat ainutlaatuinen mahdollisuus oppia yrityksen perustamisesta, pyörittämisestä ja kehittämisestä Suomessa.

Moduulissa tarkastellaan mm. sitä, mitä ei kannata tehdä yrityksen rekisteröinnin yhteydessä, miten pankkitili avataan ja liikeetiketin piirteistä, sekä keskustellaan toimintasuunnitelmasta ja muutosta perheen kanssa Suomeen.

Kaikki syksyn moduulit pidetään etämuodossa Google Meets -sovelluksessa. Tapahtuman kieli on venäjä, ja osallistuminen maksutonta. Moduuliin voi ilmoittautua tapahtuman sivuilla, linkki alla.

Päivä ja aika: 16.11.2021 / 14:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.