SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Väliaikainen vienti, varaosien tullaus ja alkuperätodistukset

16.11.2021 / 11.00-13.00 Mow

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen 16.11.2021 klo 11.00-13.00 (Mow).

Miten kannattaa viedä ja tullata Venäjälle laitteiden varaosat? Entä näytteet tai asennukseen tarvittavat laitteet, jotka palautuvat takaisin Suomeen? Miten tehdään väliaikainen vienti ja mikä onkaan ATA carnet ja milloin sitä käytetään? Koulutuksessa keskityään näihin viennin erikoistapauksiin ja niihin liittyvään dokumentaatioon.

Tilaisuudessa on simultaanitulkkaus. Osallistuminen on maksutonta SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv.
Ilmoittauduthan tapahtumasivulla olevan nettilomakkeen kautta.

Päivä ja aika: 16.11.2021 klo 11.00-13.00 MowJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.