SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

SUOMALAISEN ELOKUVAN VIIKKO 18.-24.11.

18.-24.11.2021

18.-24. marraskuuta Pietarissa järjestetään 32. Suomalaisen elokuvan viikko, jonka aikana näytetään tänä ja viime vuonna ilmestyneitä suomalaisia elokuvia ja dokumentteja.

Pienen tauon jälkeen elokuvanäytökset palaavat taas Aurora-elokuvateatteriin. Festivaalin ohjelmassa on elokuvia useista eri genreistä, suomalaistaiteilijoiden elämäkertaelokuvista ympäristödokumentteihin. Suomalaisen elokuvan viikon järjestävät yhdessä Suomen pääkonsulaatti Pietarissa, Suomen elokuvasäätiö ja Suomen Pietarin instituutti.

Suomalaisen elokuvan viikko järjestetään Pietarissa 18.-24.11.2021.

Päästäkseen elokuvateatteriin yli 18-vuotiailla katsojilla on oltava mukanaan yksi seuraavista:
•    QR-koodi saadusta rokotteesta
•    QR-koodi sairastetusta Covid 19 -taudista
•    Asiakirja, joka todistaa, ettei henkilö voi lääketieteellisistä syistä ottaa rokotetta. Tässä tapauksessa hänen on esitettävä negatiivinen tulos 72 tunnin sisällä tehdystä PCR-testistä. Järjestäjät suosittelevat ottamaan mukaan myös henkilöllisyystodistuksen ja saapumaan paikalle ajoissa.

Elokuvat esitetään alkuperäiskielellä venäjänkielisin tekstityksin. Lisätietoa lipuista (250-300 ruplaa) ja käytännösta elokuvateatterin sivuilla: www.avrora.spb.ru/events/xxxii-nedelya-kino-finlyandii.

Elokuvaviikon ohjelma on luettavissa alla olevasta linkistä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.