SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

SUOMALAISEN ELOKUVAN VIIKKO 18.-24.11.

18.-24.11.2021

18.-24. marraskuuta Pietarissa järjestetään 32. Suomalaisen elokuvan viikko, jonka aikana näytetään tänä ja viime vuonna ilmestyneitä suomalaisia elokuvia ja dokumentteja.

Pienen tauon jälkeen elokuvanäytökset palaavat taas Aurora-elokuvateatteriin. Festivaalin ohjelmassa on elokuvia useista eri genreistä, suomalaistaiteilijoiden elämäkertaelokuvista ympäristödokumentteihin. Suomalaisen elokuvan viikon järjestävät yhdessä Suomen pääkonsulaatti Pietarissa, Suomen elokuvasäätiö ja Suomen Pietarin instituutti.

Suomalaisen elokuvan viikko järjestetään Pietarissa 18.-24.11.2021.

Päästäkseen elokuvateatteriin yli 18-vuotiailla katsojilla on oltava mukanaan yksi seuraavista:
•    QR-koodi saadusta rokotteesta
•    QR-koodi sairastetusta Covid 19 -taudista
•    Asiakirja, joka todistaa, ettei henkilö voi lääketieteellisistä syistä ottaa rokotetta. Tässä tapauksessa hänen on esitettävä negatiivinen tulos 72 tunnin sisällä tehdystä PCR-testistä. Järjestäjät suosittelevat ottamaan mukaan myös henkilöllisyystodistuksen ja saapumaan paikalle ajoissa.

Elokuvat esitetään alkuperäiskielellä venäjänkielisin tekstityksin. Lisätietoa lipuista (250-300 ruplaa) ja käytännösta elokuvateatterin sivuilla: www.avrora.spb.ru/events/xxxii-nedelya-kino-finlyandii.

Elokuvaviikon ohjelma on luettavissa alla olevasta linkistä.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.