SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #46

15.11.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme uutisista ja tulevista tapahtumista.

Syksyn 2021 Venäjän-kaupan barometri on julki Suomalais-Venäläisen kauppakamarin nettisivuilla – lue tilannekuvasta Venäjällä, sekä maan taloustilanteesta ja suuremmista haasteista.
 

Meillä on ilo kutsua teidät suomalaisen elokovan viikolle, jonka aikana näytetään tänä ja viime vuonna ilmestyneitä suomalaisia elokuvia ja dokumentteja. Elokuvanäytökset järjestetään Aurora-elokuvateatterissa.

Suomalaisen elokuvan viikon järjestävät Suomen Pietarin instituutti yhteistyössä Suomen Pietarin-pääkonsulaatin ja Suomen elokuvasäätiön kanssa.

Tänä iltana meillä on mahdollisuus tutustua kiehtovaan taiteilijaan Helene Schjerfbeckiin!

Luennon kanssa samanaikaisesti järjestetään 32. Suomalaisen elokuvan viikko, jossa näytetään taiteilijasta kertova Helene-elokuva.

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenlehti Venlan tuoreessa painoksessa esiteltiin myös Suomi-Talon tarjoamia mahdollisuuksia ja johtaja Satu Oksasen tulevaisuuden suunnitelmia.

Loppuun kerromme perinteisesti Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä ja mielenkiintoisista tapahtumista!

Vasilinsaaren satamassa sijaitseva kaapelitehdas Sevkabel Portissa on avattu valloittava luistelukenttä. Luistelukenttä on auki päivittäin: arkipäivisin klo 11–21, perjantaista sunnuntaisin klo 11–22.30. Joulukuussa alueelle suunnitellaan myös joulumarkkinoita.

Luistelukenttä on avattu myös Uusi Hollanti -saarella.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.