SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SUOMALAISEN ELOKUVAN VIIKKO: Yö armahtaa

18.11.2021 / 19:00

Suomalaisen elokuvan viikolla Pietarissa esitetään Mika Kaurismäen elokuva Yö armahtaa 18.11.2021 klo 19.

Pietarissa järjestetään 18.-24. marraskuuta 32. Suomalaisen elokuvan viikko, jonka aikana näytetään tänä ja viime vuonna ilmestyneitä suomalaisia elokuvia ja dokumentteja. Suomalaisen elokuvan viikon järjestävät yhdessä Suomen pääkonsulaatti Pietarissa, Suomen elokuvasäätiö ja Suomen Pietarin instituutti.

Yö armahtaa

18.11, klo 19:00

Draama

Ohjaaja: Mika Kaurismäki

Kolme miestä jatkaa iltaa baarissa, jonka kohtaloa pandemiarajoitukset uhkaavat. Baarimikko Heikki tarjoaa keskusteluapua ystävälleen, terveydenhoidon ensilinjassa työskentelevälle Ristolle, jolla on juuri päättynyt vaikea työvuoro. Ilta saa uuden käänteen, kun baariin pelmahtaa kännykkälaturia kaipaava muukalainen.

Elokuvat esitetään alkuperäiskielellä venäjänkielisin tekstityksin. Lisätietoa lipuista (250-300 ruplaa) ja käytännösta elokuvateatterin sivuilla.

Päivä ja aika: 18.11.2021 / 19:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.