SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Arvonlisäverotuksen ajankohtaiset asiat Venäjällä

18.11.2021 / 10.00-11.30 Hki

Tervetuloa Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutukseen 18.11.2021 klo 10:00-11:30 Hki (11:00-12:30 Mow).

Arvonlisävero on joidenkin mielestä Venäjän monimutkaisin vero. Nykyisin Venäjän verottajalla on hyvin laajat mahdollisuudet seurata yritysten ALV-maksuja ja laskelmia. Koulutuksessa käydään läpi, miten veroviraston kontrolli toteutuu käytännössä nykyisin, pohditaan vuoden 2021 arvonlisäveron tärkeimpiä muutoksia, jotka liittyvät tavaroiden kansallisen jäljitettävyysjärjestelmän käyttöönottoon, keskitymme myös arvonlisäveron palautukseen ja e-palveluiden verotukseen.

Tilaisuus on suomenkielinen. Osallistuminen on maksutonta SVKK:n jäsenille, muille 125 € + alv.
Ilmoittauduthan tapahtumasivulla olevan nettilomakkeen kautta.

Päivä ja aika: 18.11.2021 klo 10:00-11.30 HKI (11:00-12:30 Mow)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.