SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Yrityksen kansainvälistyminen, kansainväliset kauppasopimukset ja pakotteet

19.11.2021 / 9.00-12.00

Tervetuloa Smartiuksen suomenkieliseen verkkokoulutukseen "Yrityksen kansainvälistyminen, kansainväliset kauppasopimukset ja pakotteet" 19.11.2021 klo 9:00-12:00.

Koulutuksessa käsitellään yritysten kansainvälistymisstrategioita, kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan sopimusasioita, kuten vastuunrajoitukset, sovellettava laki ja oikeuspaikka, kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan sopimusriskeiltä suojautumista oikeanlaisilla sopimusehdoilla sekä pakotteiden merkitystä kansainvälisessä kaupassa. Yksi verkkokoulutuksen puhujista, Kehitysjohtaja Jonne Pöyhtäri, edustaa vuokralaistamme Export Maker Oy:tä.

Tilaisuus on suomenkielinen ja osallistuminen maksutonta.
Ilmoittauduttehan 12.11. mennessä tapahtumasivulla olevan nettilomakkeen kautta.

Päivä ja aika: 19.11.2021 klo 9:00-12.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.