SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkokoulutus: Yrityksen kansainvälistyminen, kansainväliset kauppasopimukset ja pakotteet

19.11.2021 / 9.00-12.00

Tervetuloa Smartiuksen suomenkieliseen verkkokoulutukseen "Yrityksen kansainvälistyminen, kansainväliset kauppasopimukset ja pakotteet" 19.11.2021 klo 9:00-12:00.

Koulutuksessa käsitellään yritysten kansainvälistymisstrategioita, kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan sopimusasioita, kuten vastuunrajoitukset, sovellettava laki ja oikeuspaikka, kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan sopimusriskeiltä suojautumista oikeanlaisilla sopimusehdoilla sekä pakotteiden merkitystä kansainvälisessä kaupassa. Yksi verkkokoulutuksen puhujista, Kehitysjohtaja Jonne Pöyhtäri, edustaa vuokralaistamme Export Maker Oy:tä.

Tilaisuus on suomenkielinen ja osallistuminen maksutonta.
Ilmoittauduttehan 12.11. mennessä tapahtumasivulla olevan nettilomakkeen kautta.

Päivä ja aika: 19.11.2021 klo 9:00-12.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.