SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #47

22.11.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme uutisista ja tulevista tapahtumista.

Tällä viikolla on vielä mahdollisuus nähdä elokuvia Suomalaisen elokuvan viikon yhteydessä. Elokuvanäytökset järjestetään Aurora-elokuvateatterissa.

Suomalaisen elokuvan viikon järjestävät Suomen Pietarin instituutti yhteistyössä Suomen Pietarin-pääkonsulaatin ja Suomen elokuvasäätiön kanssa.

Konferenssin yhteydessä esitellään (jo kuudetta kertaa!) Venäjän markkinoiden suurimpia suomalaistoimijoita, ja keskustellaan Pietarin suomalaisyritysten tilanteesta.

Vaikutusvaltaisimmat suomalaisyritykset Venäjällä -tutkimus on pietarilaisen verkkolehti Fontanka.ru’n teettämä.

Educa Keskus toivottaa Suomi-Talon vuokralaiset Moomin Club ensimmäiseen tapaamiseen. Tilaisuudessa kutsuvieras Ekaterina Soloviev – täydennyskoulutuksen asiantuntija ja lasten kirjakerhon perustaja, kertoo pohjoismaisesta lastenkirjallisuudesta. Tapaamisessa keskustellaan lisäksi siitä, miten nykylastenkirjallisuutta voidaan käyttää lasten tunneälyn kehittämiseen, ja tietysti siitä, millaisia kirjoja suositellaan eri ikäisille lukijoille.

Paikkoja on rajoitettu määrä (20), ilmoittautuminen ennakkoon.

Loppuun kerromme perinteisesti Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä ja mielenkiintoisista tapahtumista!

Tammikuun loppuun asti Manege -näyttelyhallissa on esillä laaja ”Rauha ja ilo” -näyttely. Näyttely koostuu yli sadan venäläisen taiteilijan teoksista, jotka on koottu usean kymmenen museon kokoelmista eri puolilta Venäjää ja ulkomailta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.