SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Toinen kansainvälisen urheilumatkailun konferenssi

25.11.2021 / 10:00-14:30 Mow

Tervetuloa Vector Sportin toiseen kansainväliseen urheilumatkailun konferenssiin 25.11.2021 klo 10:00-14:30 (MSK). Tapahtuma järjestetään etänä.

Vuokralaisemme CBC 2014-2020 Kaakkois-Suomi - Venäjän alainen toimija Vector Sport kutsuu teidät jo toiseen kansainväliseen urheilumatkailun konferenssiin 25.11.2021 klo 10:00-14:30.

Konferenssissa keskustellaan mahdollisuuksista kehittää urheilumatkailua Kaakkois-Suomen ja Pietarin raja-alueilla pandemian kontekstissa, pohditaan uusia yhteistyömuotoja ja suunnitellaan tulevia yhteisprojekteja.


Konferenssissa päästään keskustelemaan urheilun, matkailun ja kansainvälisen yhteistyön alan ammattilaisten kanssa, esittämään kysymyksiä raja-alueilla liiketoimintaansa harjoittaville yrittäjille sekä saadaan tietoa rajat ylittävän urheilumatkailusta ja sen kehittämisen erityispiirteistä.

Vector Sport järjestää jo toisen kansainvälisen urheilumatkailun konferenssin 25.11.2021.

Jos kiinnostuitte urheilumatkailun kehittämisestä Pietarissa ja Suomessa, mukaan voi liittyä rekisteröitymällä tästä.

Vastatkaa ystävällisesti myös Vector Sportin kyselyyn projektista, jotta he tapahtuman sisältöjä luodessa voivat huomioida kohdeyleisön toiveet.

Päivä ja aika: 25.11.2021 / 10:00-14:30 MowJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.