SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Konferenssi: Suomalaisen liiketoiminnan johtajat 2021 – rajoitukset ja mahdollisuudet

25.11.2021

Kaupunkiportaali Fontanka.ru toivottaa Pietarin kaupunginhallituksen, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Suomen pääkonsulaatin, sekä suomalaisten yritysten ja markkina-asiantuntijoiden edustajat "Suomalaisen liiketoiminnan johtajat 2021 - rajoitukset ja mahdollisuudet" -konferenssiin 25.11.2021.

Pyöreän pöydän ääressä esitellään Venäjän markkinoiden suurimpia suomalaistoimijoita, ja keskustellaan suomalaisyritysten tilanteesta nykypäivän Pietarissa.

Konferenssissa keskustellaan esimerkiksi suomalaisen liiketoiminnan kehityskuluista, suomalaisyritysten näkymistä Venäjän markkinoilla sekä liiketoiminnasta Venäjällä pandemian aikana. Lisäksi puhutaan siitä, millä eri tavoilla yrityksiä tuetaan Suomessa ja Venäjällä.

Kiinnitättehän huomiota siihen, että tapahtuma on venäjänkielinen.

Päivä ja aika: 25.11.2021JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.