SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Keskustelukerho: Zoom-tapaaminen alkeistason puhujille

1.12.2021 / 17:00-18:00

Suomen Pietarin instituutti kutsuu teidät suomenkielen keskustelukerhon verkkotapaamiseen, jossa pääsee puhumaan natiivin suomalaisen kanssa rennossa ilmapiirissä. Tapaamisen aiheena on suomalainen joulu.

Alkeistason keskustelukerho on tarkoitettu niille, jotka ovat opiskelleet suomea puolesta vuodesta vuoteen ja osaavat jo puhua yksinkertaisista aiheista. Tapaamisissa pyritään puhumaan suomea, mutta tukeudutaan tarvittaessa venäjään.

Jouluaiheisessa verkkotapaamisessa tutustutaan yhdessä suomalaisiin jouluperinteisiin. Tapaamiseen osallistujia pyydetään valitsemaan jo ennen tapaamista suomenkielisen jouluaiheisen sanan, josta voi tapaamisessa kertoa.

Verkkotapaamiseen voi osallistua tietokoneelta tai älypuhelimelta. Tapaamiseen täytyy rajoitettujen paikkojen takia ilmoittautua. Tunti enne tapaamisen alkua kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki.

Päivä ja aika: 1.12.2021 / 17:00-18:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.