SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Finnish Business in St.Petersburg 2021

2.12.2021

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 hotelli Crowne Plazassa (St. Petersburg Airport).

Finnish Business tarjoaa yrityksellesi parasta näkyvyyttä ja loistavia mahdollisuuksia verkostoitua Suomen ja Venäjän liike-elämän päättäjien kanssa. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, rakentaminen, terveysala ja metsäala. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki suomalaiset yritykset ja toimialat.

Haetko yrityksellesi kasvua ja kauppakumppaneita? Lähde mukaan verkostoitumaan, tekemään uusia kauppoja ja laajentamaan yritystoimintaa. Meidän tukemme ja asiantuntijoidemme vahva Suomen ja Venäjän välisen kaupan osaaminen on läsnä koko tapahtuman ajan.

Tapahtuma Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 hotelli Crowne Plazassa.

Järjestämme tapahtuman terveysturvallisesti ja olemme saaneet sille Pietarin kaupungin viranomaisten luvan. Sen mukaisesti Venäjän kansalaisilta vaaditaan QR-koodi ja ulkomaalaisilta osallistujilta virallinen rokotustodistus. Tulemme lisäksi pyytämään kaikilta osallistujilta negatiivisen PCR-testin, joka on otettu enintään 72 tuntia ennen tapahtuman alkua.

Дата: 2.12.2021JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.