SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Educa Keskus: Muumikerhon ensimmäinen tapaaminen

26.11.2021 / 18:00-20:00

Tervetuloa Educa Keskuksen oppilaiden vanhemmat ja Suomi-Talon asukkaat "Muumikerhon" ensimmäiseen tapaamiseen 26.11. klo 18:00-20:00.

Educa Keskus toivottaa oppilaiden vanhemmat ja Suomi talon asukkaat ”Muumikerhon” ensimmäiseen tapaamiseen 26.11. Tapaamisessa keskustellaan skandinaavisesta lasten kirjallisuudesta rennossa ilmapiirissä. Kerhon vieraaksi saadaan Moskovasta erityisopettaja ja lasten kirjakerhon perustaja Ekaterina Soloviev. Puhumme siitä, miten nykylastenkirjallisuutta voidaan käyttää lasten tunneälyn kehittämiseen, ja tietysti siitä, millaisia kirjoja suositellaan eri ikäisille lukijoille.

Tervetuloa siis kupilliselle kahvia Educa Keskukseen 26.11. klo 18.00-20.00. Educa Keskus sijaitsee Suomi-Talossa osoitteessa Sankt-Peterburg, ul. Bolshaja Konjushennaja, dom 8, Dom Finljandii. Kiinnitättehän huomiota siihen, että tilaisuus järjestetään venäjän kielellä.

Paikkoja on rajoitettu määrä (20), minkä vuoksi pyydämme tietä ilmoittautumaan ennakkoon tästä. Jos haluatte perua osallistumisenne, soitattehan ystävällisesti numeroon +79215653643.

Päivä ja aika: 26.11.2021 / 18:00-20:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.