SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Kaupunkiportaali Fontankan tutkimus: Suomalaisen liiketoiminnan johtajat 2021

26.11.21

Kaupunkiportaali Fontanka.ru kokosi yhteen "Finnish Business 2021" -projektin tulokset. Jo kuudennen kerran julkaistavassa rankingissa oli mukana yli 600 Venäjällä toimivaa suomalaisyritystä.

Suurimpien suomalaisyritysten johtajat Venäjällä kokoontuivat Suomi-Taloon 25.11.2021. "Suomalaisen liiketoiminnan johtajat: rajat ja mahdollisuudet" -tapahtumaan. Osallistujien joukkoon kuuluivat muun muassa Suomalais-Venäjäläisen Kauppakamarin, Venäjän kaupan edustuston, East Office of Finnish industries Oy:n, Pietarin teolliisuus-, innovaatio- ja kauppakomitean ja Suomen Pietarin pääkonsulaatin edustajat.

Kuva: Adnrej Bessonov / Fontanka.ru

Pyöreän pöydän ääressä keskusteltiiin suomalaisyritysten näkymistä Venäjän markkinoilla ja vertailtiin toimia liiketoiminnan tukemiseksi Suomessa ja Venäjällä. Yrittäjät esittivät viranomaisille ehdotuksia siitä, miten liiketoiminnan kestävää kehitystä voitaisiin tosiasiallisesti edistää. Yksi tärkeimmistä keskustelunaiheista oli ympäristönsuojelutoimet.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.