SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Kaupunkiportaali Fontankan tutkimus: Suomalaisen liiketoiminnan johtajat 2021

26.11.21

Kaupunkiportaali Fontanka.ru kokosi yhteen "Finnish Business 2021" -projektin tulokset. Jo kuudennen kerran julkaistavassa rankingissa oli mukana yli 600 Venäjällä toimivaa suomalaisyritystä.

Suurimpien suomalaisyritysten johtajat Venäjällä kokoontuivat Suomi-Taloon 25.11.2021. "Suomalaisen liiketoiminnan johtajat: rajat ja mahdollisuudet" -tapahtumaan. Osallistujien joukkoon kuuluivat muun muassa Suomalais-Venäjäläisen Kauppakamarin, Venäjän kaupan edustuston, East Office of Finnish industries Oy:n, Pietarin teolliisuus-, innovaatio- ja kauppakomitean ja Suomen Pietarin pääkonsulaatin edustajat.

Kuva: Adnrej Bessonov / Fontanka.ru

Pyöreän pöydän ääressä keskusteltiiin suomalaisyritysten näkymistä Venäjän markkinoilla ja vertailtiin toimia liiketoiminnan tukemiseksi Suomessa ja Venäjällä. Yrittäjät esittivät viranomaisille ehdotuksia siitä, miten liiketoiminnan kestävää kehitystä voitaisiin tosiasiallisesti edistää. Yksi tärkeimmistä keskustelunaiheista oli ympäristönsuojelutoimet.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.