SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #48

29.11.21

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme uutisista ja tulevista tapahtumista.

Samalla haluaisimme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan ihanasta joulutunnelmasta! Tällä viikolla talon ensimmäiseen kerrokseen saapuu nimittäin aito joulukuusi ja olohuoneessamme tarjoamme glögiä. Tervetuloa!

Fontanka.ru järjesti viime viikolla Suomi-Talossa vuotuisen hybridikonferenssin suomalaisten yritysten menestyksestä Venäjällä.

Vaikutusvaltaisimmat suomalaisyritykset Venäjällä -tutkimuksen tulokset voi lukea englanniksi Fontanka.ru'n sivuilla.

Yhteistyökumppanimme, Suomalais-Venäläinen kauppakamarin Pietarin toimisto etsii tiimiinsä Business Advisoria. Vinkkaa mielenkiintoinen työpaikka sopivalle kandidaatille! Hakuaika 3.12. asti.

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille.

Tällä viikolla alkeistason keskustelukerhon teemana on suomalainen joulu,

Loppuun kerromme perinteisesti Pietarissa järjestettävistä näyttelyistä ja mielenkiintoisista tapahtumista!

Tällä kertaa haluaisimme vinkata aivan meidän naapurissa sijaitsevasta Pyhän Marian kirkosta. Erityisesti joulun alla kirkossa on perinteisesti järjestetty tunnelmallisia joulukonsertteja, lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.